Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رسول کوهپایه زاده، وکیل مدافع مالباختگان پرونده سکه ثامن نسبت به اظهارات رییس اتحادیه طلا و جواهر مبنی بر اینکه در این موضوع دخالتی نداشته است، واکنش نشان داد.
به گزارش خرداد ،روز گذشته سخنان وکیل مدافع شاکیان پرونده سکه ثامن، بُـعد تازه‌ای به این پرونده داد. رسول کوهپایه‌زاده وکیل شاکیان گفته بود «بر اساس بررسی‌های که صورت گرفته بالغ بر ۸۰ درصد رجوعات مردم و مالباختگان به سایت مجرمانه سکه ثامن از طریق تارنمای اینترنتی اتحادیه طلا صورت می‌گرفته است و اسناد آن هم موجود و قابل اثبات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
سخنان کوهپایه‌زاده در حالی مطرح می‌شود که آیت محمدولی رئیس اتحادیه طلا و جواهر یکی از مدعیان پرونده تخلف سکه ثامن بوده و در مصاحبه‌های متعدد تاکید کرده «سکه ثامن هیچگونه مجوزی از اتحادیه تهران نداشته و مجوز خود را در شهرستان واحد صنفی «بناب» گرفته است و اتحادیه طلا و جواهرهیچ دخالتی در فعالیت این موسسه نداشته است.»
آنگونه که کوهپایه‌زاده معتقد است هرچند اتحادیه طلا و جواهر مجوزی به سکه ثامن نداده، اما فعالیت غیرقانونی موسسه‌ای که مجوز نداشته را به مراجع قانونی گزارش نکرده است و تا زمانی که شکایتی در کار نبوده، معاملات از طریق اتحادیه انجام می‌شده است.
کوهپایه زاده درباره این موضوع گفته «بعد از اینکه موکلین اعتراض و شکایت می‌کنند، در یک اقدام عجیب و قابل تامل و عجولانه و به منظور سرپوش گذاشتن بر این تخلفات و پاک کردن صورت مساله اتحادیه طلا و جواهر آدرس سایت رسمی خود را که بر روی تابلوی اتحادیه درج کرده بود و مبلغ سکه ثامن بود، از روی تابلوی درب ورودی حذف می‌کند که این امر بزرگترین دلیل برای تخلفاتی است که از سوی اتحادیه طلا رخ داده است؛ لذا این موضوع که اتحادیه طلا و جواهر همه چیز را انکار کرده و ابراز همدردی می‌کند، از لحاظ حقوقی و مسئولیت کیفری کافی نیست.»
رویداد۲۴ دهم مهر ماه سال جاری گزارشی مبنی بر از دسترس خارج شدن سایت اتحادیه طلا و ارز تهران منتشر کرد. روابط عمومی اتحادیه طلا و جواهر به خبرنگار رویداد۲۴ گفته بود که تعطیلی سایت بخاطر دستکاری سایت شبکه اطلاع‌رسانی طلا و ارز تهران در قیمت‌های طلا و شکایتی بوده که ما از آن سایت کرده‌ایم.
روابط عمومی اتحادیه همچنین گفته بود نسخه آزمایشی این سایت به آدرس estjt.ir است که هنوز به روز رسانی نشده و آدرس پیشین آن اشتباه است ضمن آنکه اتحادیه طلا و جواهر تهران از سایت tgju.org (شبکه اطلاع‌رسانی طلا و ارز تهران) شکایت کرده است زیرا نرخ‌ها را دستکاری می‌کرد. روابط عمومی اتحادیه طلا درباره اینکه چرا یکشبه آدرس سایت تغییر کرده، هیچ توضیحی نداده بود.
سایت اتحادیه طلا بعد از نامه بانک مرکزی به آملی لاریجانی و هشدار رئیس قوه قضائیه تعطیل شده بود. این همزمانی باعث می‌شد به نظر برسد با سایت با دستور قوه قضائیه تعطیل شده است اما اطلاعات جدید رسول کوهپایه‌زاده نشان می‌دهد «تعطیلی سایت اتحادیه و طلا نه با دستور قوه قضائیه که اقدامی عجولانه برای سرپوش گذاشتن روی یک تخلف بوده است.»
نکته عجیب‌تر اینکه اتحادیه طلا و جواهر برای تبلیغ سکه ثامن پول دریافت می‌کرده است. کوهپایه‌زاده گفته تخلفات صورت گرفته به سازمان بازرسی کل کشور منتقل شده و یقینا اتحادیه زمانی که پول تبلیغات سایت غیرقانونی سکه ثامن را دریافت می‌کرده، باید به وظیفه نظارت و کنترل خود عمل می‌کرد تا این اتفاق به وقوع نمی‌پیوست. برچسب ها: سکه ثامن ، اتحادیه طلا ، مبادلات مالی

منبع: خرداد

کلیدواژه: سکه ثامن اتحادیه طلا مبادلات مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۰۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند

به گزارش خبرگزاری مهر جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت بازرگانی و صنعت هند نشان می‌دهد کل مبادلات تجاری این کشور با ایران در دو ماهه نخست سال جاری میلادی به ۳۷۷ میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری ایران و هند در ماه‌های ژانویه و فوریه ۲۰۲۴ با رشد ۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است. ارزش تجارت دو کشور در دو ماهه نخست سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۳۵۸ میلیون دلار اعلام شده بود.

صادرات هند به ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ با رشد ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۲۶۹ میلیون دلار رسیده است. هند در مدت مشابه سال قبل ۲۲۴ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.
اما واردات هند از ایران در ماه‌های ژانویه و فوریه سال جاری میلادی افت ۱۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته و به ۱۰۸ میلیون دلار رسیده است. هند در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۱۳۴ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

برنج، میوه و کنجاله دانه‌های روغنی مهم‌ترین کالاهای صادراتی هند به ایران در دو ماهه امسال بوده است. هند در این دوره ۱۳۴ میلیون دلار برنج، ۶۰ میلیون دلار کنجاله، ۱۸ میلیون دلار میوه و ۷ میلیون دلار چای به ایران صادر کرده است.

میوه، مواد خام تولید رنگ، و فرآورده‌های نفتی نیز مهم‌ترین کالاهای وارداتی هند از ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ بوده‌اند. هند ۵۸ میلیون دلار میوه، ۱۷ میلیون دلار مواد خام تولید رنگ و ۱۱ میلیون دلار فرآورده‌های نفتی از ایران در این مدت وارد کرده است.

کد خبر 6097019 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • استقلال جریمه مالی شد
  • لیست کارگاه خوب تعمیر مبل زیر نظر اتحادیه در تهران
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • قیمت سکه امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • بارسلونا توانایی مالی جذب یوسوا کیمیش را دارد